21 december 2017

11 napos évzáró a Corvin Clubban

|
By
|
0 Comment
|

December 21-én kinyit a Corvin Club és legközelebb csak jövõre zárja be kapuit. Kivételt csak a szenteste jelent, aznap természetesen mi sem leszünk nyitva. A többi napon viszont a legváltozatosabb programokkal készülünk, több nemzetközi sztárfellépõ vendégszereplésével.

December 21: A 10 millió DJ országa lettünk, köztük rengeteg az olyan, akik annyira szar zenét csinálnak, hogy az már jó. Az egyre népszerûbb trash vonal három jeles képviselõje nyitja a majd’ két hetes maratont. Ebédpénz, Tötöttcigi és DJ Gyóntatófülke pakolják elõ baszatáskájuk leghígfosabb darabjait.

December 22: Az olasz Enrico Sangiuliano a Drumcode-család egyik legújabb tagja. Neve tavaly robbant be igazán a köztudatba, Moon Rocks címû szerzeményét az összes nagyobb buliban hallhattuk már. Augusztusban járt nálunk utoljára, a B My Lake után négy hónappal újabb klubfellépésre készül idehaza. Figyelem! A jegyek rohamosan fogynak, úgyhogy ne az utolsó pillanatra hagyd, különben könnyen lecsúszol róla!

December 23: Karácsony? Palotai! Az ünnepek alatt valószínûleg sokan lejátszották már a legendás ajándékváró mixét. Merõ véletlenség lenne, hogy a HERZ karácsonyi buliján Palotai lesz a vendég? De nem csak õ, hanem egyenesen Barcelonából érkezik Adwer. Aztán csak okosan, mert másnap szükség lesz a gyomrodra!

Szenteste zárva lesz a klub, ha viszont másnap már nem tudsz magaddal mit kezdeni és (közhely on) letáncolnád a sok bejglit, akkor december 25-én vár a Progressive Karácsony! Goa a nagyteremben, techno a kicsiben, A goa legnagyobb hazai képviselõi mellett itt lesz Audiomatic Németországból. A maratoni utolsó héten ezen a napon várható a legmagasabb a BPM-szám, úgyhogy ha tisztességgel végigvereted az estét, akkor bizonyosan nem marad rajtad súlyfelesleg a nagy karácsonyi zabálás után.

December 26-án két olyan hazai DJ-t hallhatunk, akiknek neve az elmúlt évek során összeforrt a klub történetével. Zvezda Beta és Delay egész éjszakás utazásra hív.

December 27-én az év egyik legnagyobb szabású eseménye következik nem kevesebb, mint 12 órában! A Supernova szervezésében egy igazi techno legenda érkezik Umek személyében! A két méter magas szlovén karrierje illegálbulik szervezésével indult, ma pedig már a világ legnagyobb fesztiváljainak (Tomorrowland, Ultra Miami) közönsége is a lábai elõtt hever. Ez a buli elõre borítékolható, hogy sold out-os lesz, úgyhogy ha te is szeretnél rajta részt venni, akkor most ne olvass tovább, hanem azonnal vedd meg a jegyedet!

Decemeber 28-án egy olyan DJ érkezik, akinek szó szerint vérében van a zene, hiszen már az édesapja is lemezlovasként kereste a kenyerét, nagypapája pedig népdalénekesként mûködött közre. Marco Faraone nem is okozott csalódást az õsöknek. Olyan nagynevû kiadók jelentetik meg szerzeményeit, mint a Desolat, Moon Harbour vagy a Drumcode. A világ legnagyobb fesztiváljain és klubjaiban lép fel hétrõl-hétre, melynek következõ állomása lesz a Corvin Club december 28-án!

Elég húzós eddig a lista, igaz? Pedig még koránt sincs vége!

December 29-én két régi ismerõst köszönthetünk Marcus Henriksson (aka Minilogue) és Pablo Bolivar személyében. Mindkettõjüket hallhattuk már itthon, többek között Ozorán és az Alkotótáborban. Az este további fellépõi közül érdemes kiemelni az olasz DJ Josko, valamint Tamás Markus nevét, akit korábban Jay Cortez néven ismerhettünk. Isu atyánk megint csodálatos bulit hozott össze nekünk!

Az év utolsóelõtti napján érkezik a Minus egyik ékköve, Jon Gaiser! Számos alkalommal járt már hazánkban és minden egyes alkalommal lebontotta a házat! Ezúttal sem lesz ez másként és az is könnyen borítékolható, hogy sokaknak ez lesz az igazi szilveszteri megõrülés.

És hogy ne csak négynegyedbõl álljon az évvégi hajrá, az év utolsó napján újra Tesco Disco! Indie, indietronica, new wave, electro, rave, italo-disco, 80’s gay disco, electroclash, punk és dub keveredik ezen az éjszakán. Igazi házibuli hangulat vár itt is, ha esetleg nem a haverok között, szûk körben töltenéd az év utolsó, vagy éppen elsõ óráit.

Aztán ha még bírod energiával, akkor január 1-én, a reggeli órákban lehet szivárogni felfelé, mert természetesen ezen a szilveszteren is lesz after!

Hajrá!

|

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..