ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

Üzemeltetői adatok
Cégnév: CORVIN-TETŐ KFT.
Székhely: 1072 Budapest, Rákóczi út 40. IV. em. 20.
Adószám: 14127311242
Cégjegyzékszám: 02 09 071940
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@corvinclub.hu
Telefonos elérhetőség: Telefon: +3620 244 7230 (normál díjszabású)

Az általános szerződési feltételek elfogadása
1. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.

A megrendelés lépései:
1. A kosár használata
2. A megrendelés összeállítása
3. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
4. A megrendelés elküldése
5. A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:
1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló (felhasználó) és a szolgáltató között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja.

Árak
A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek tartalmazzák a szolgáltatás árát.

Fizetés – Barion internetes fizetés
A Weboldal a Barion biztonságos, internetes fizetési megoldásával működik, amellyel az Igénybe Vevő biztonságosan bonyolíthatja vásárlását
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel az Igénybe Vevő kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.
A bankkártyás fizetésnek az Igénybe Vevő számára nincs plusz költsége, az teljesen díjmentes. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, így sem most és sem a jövőben nem szükséges az Igénybe Vevőnek külön költséggel kalkulálnia. A Barion egyenlegkezelés ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltése és visszaváltása díjköteles, azonban a banki átutalással történő feltöltés ingyenes
A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
A Weboldal a Barion által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást használ. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Weboldal a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a Barion pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártya adatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon.
A fizetőoldal adattartalmáról a Weboldal nem értesül, azokat csak a Barion érheti el. A tranzakció eredményéről az Igénybe Vevőt fizetést követően a Weboldal tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Igénybe Vevő internet böngésző programjának támogatnia kell az ún. TLS titkosítást.

A vásárolt szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül az Igénybe Vevő kártyaszámláján.
Az Igénybe Vevő köteles elolvasni és áttanulmányozni a Barion rendszer Általános Szerződési és Felhasználási feltételeit, valamint biztonsági feltételeit.
Az Igénybe Vevőnek Ügyelnie kell arra, hogy a megrendelése során megfelelőan adja meg adatait. A helytelen adatmegadásból származó esetleges következményekért sem a Weboldal, sem a Barion nem tud felelősséget vállalni.
A vásárlás és megrendelés során az Igénybe vevőnek különösen az alábbi szempontok figyelembevételével kell eljárnia:
Az Igénybe Vevő köteles a vásárlásával kapcsolatos adatainak nyilvántartására
Az Igénybe Vevő köteles a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatok (tranzakció azonosító, engedélyszám) nyilvántartására
Az Igénybe Vevőnek biztosítania kell, hogy a titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férjen hozzá.

Igénybe vevőnek olyan böngészőt szükséges használnia, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót.
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel az Igénybe Vevő kényelmesen és biztonságosan tud bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni a Weboldalon.

Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.