Programok

Hamarosan találkozunk!
Date : 5 / Oct / 2018
Time : 22:00

Klaudia Gawlas

KLAUDIA GAWLAS

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Klaudia Gawlas music w/ SanFranciscoBeat (Official)Shabaam

🇭🇺 Klaudia Gawlas esetén nem egyszerű eldönteni hol is kezdjük; precíz mixtechnikáját, kiemelkedő szelektori képességeit és a közvetlen közönség iránti hozzáállását már saját bőrünkön is tapasztalhattuk, mikor Sanfranciscobeat helyett mászta meg a Corvin pultját nagyjából egy éve.

A sötét hangzás nagyköveteként harmadszor látogat a Corvin Club falai közé főhősünk, ezúttal mégsem mondhatjuk, hogy a megszokott közegbe tér vissza. Kíváncsian várjuk mit tud kihozni a Terem adottságaiból, a feszes tempó és Klaudia adott, már csak Ti hiányoztok.

LINE UP:
Klaudia Gawlas music
SanFranciscoBeat (Official)
Shabaam

TICKETS:
Early-bird: 2.500 HUF
Presale: 3.000 HUF

VIP:
Early-bird: 5.000 HUF
Presale: 6.000 HUF

A VIP jegy tartalmazza:
– külön sorban történő, gyors beléptetés
– saját italpult
– panoráma, jó rálátás a fellépőre
– szeparált mellékhelység

link: soon

TABLE RESERVATION:
david.tothalmasi@corvinclub.hu
+36 20 244 72 30
——————————————————————————————-
🇭🇺 Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!

Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.
——————————————————————————————-
🇬🇧 Klaudia Gawlas is DJ, producer and label boss. Her straight Techno thrills her fans all over the world. Since 2013 she has been voted Best DJ in the FAZEMag reader poll three times in a row. Her debut album Zeitgeist was released in 2013 and its single Papillon was voted Best Track and gained cult status. Bookings at Awakenings Festival Netherlands, Tomorrowland Brasil, NATURE ONE, Love Family Park, MAYDAY, SEMF Stuttgart, Amsterdam Dance Event or Echelon Open Air are part of her schedule every year. Furthermore she performs in clubs worldwide like Argentina, Italy, Spain, France, The Netherlands, Belgium, Portugal, Greece, Ireland, Hungary, Switzerland, Austria and Germany. Together with Eric Sneo she has been responsible for the label MOD since 2012.

🇬🇧 There should be no club season without Corvin Club!

After a short break we finally found a place which we can modify into a proper techno club! Please welcome Terem, which is going to bring the Corvin experience to a higher level.

What is waiting for you?

– Amazing VOID sound system – to complement the huge inner height and great acoustic condition of the club
– Spectacular visuals using the enormous projection surface and LED displays
– More house and techno music events taken to a higher level, but keeping the same Corvin spirit

VIP pass includes:
– Fast lane entry
– Isolated drink bar
– Panoramic stage view
– Separated toilet

TABLE RESERVATION:
david.tothalmasi@corvinclub.hu
+36 20 244 72 30


Jegyek