FATIMA HAJJI

Dátum : 28 / Sze / 2018
Időpont : 22:00

FATIMA HAJJI

FATIMA HAJJI

🇭🇺 Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!

Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.
——————————————————————————————-
🇭🇺 Fatima Hajji egzotikus szépsége és zenei vénája arab felmenőinek is köszönhető a latin ősök mellett. Fatima a kemény, dinamikus, de intelligens techno feltétlen híve és képviselője, aki tornádóként söpört végig először Spanyolországban, majd az öreg kontinensen, s végül csaknem az egész világon. Silver M néven saját lemezkiadót működtet és ugyanezen a néven rendezvénysorozatot is pörget Ibizán, Amszterdamban és Barcelonában is.

Az erőteljes hangzásba ravaszul csempészett melodikus témákkal hajlamos az ember testét-lelkét megkavarni, de csak a jóízlés és a tánctér határain belül; az impulzív és frenetikus hatás tehát garantált, hisz nem az első megbuliztatott közönség lesz a Corviné szeptember 28-án éjszaka.

LINE UP:
Fatima Hajji
Mateo & Spirit
Steam Shape

TICKETS:
Early-bird: 2.000 HUF
Presale I: 2.500 HUF
Presale II: 3.000 HUF

VIP:
Presale I: 5.000 HUF
Presale II: 6.000 HUF

A VIP jegy tartalmazza:
– külön sorban történő, gyors beléptetés
– saját italpult
– panoráma, jó rálátás a fellépőre
– szeparált mellékhelység

Oneticket: https://goo.gl/qrCygx
Resident Advisor: https://goo.gl/e4Qfk6
——————————————————————————————-
🇬🇧 There should be no club season without Corvin Club!

After a short break we finally found a place which we can modify into a proper techno club! Please welcome Terem, which is going to bring the Corvin experience to a higher level.

What is waiting for you?

– Amazing VOID sound system – to complement the huge inner height and great acoustic condition of the club
– Spectacular visuals using the enormous projection surface and LED displays
– More house and techno music events taken to a higher level, but keeping the same Corvin spirit


Jegyek