Programok

Hamarosan találkozunk!
Dátum : 17 / nov / 2017
Időpont : 20:00 - 05:00

Monika Kruse & Amelie Lens

Rattus x Dice

○ INTRO:

[HU]
A Rattus és a Dice Events egyesítve erőit a techno színtér legfényesebben ragyogó csillagait hozza el a szezon talán legkomolyabb estéjére. Monika Kruse a szuperóriás, aki lassan 30 éve van a pályán és DJ-ként, szervezőként, illetve a Terminal M Records igazgatásával kiadótulajként is a közeg megkerülhetetlen szereplője.

Amelie Lens pedig az újszülött csillag, akinek alig több, mint egy éve jelent meg az első kiadványa, de már minden magára valamit adó klub vagy fesztivál szerződtette vagy éppen azon töri magát, hogy elhozhassa. Nem véletlen, hiszen nagyszerű DJ és producer is, amihez kivételes színpadi jelenlét társul.

[EN]
Rattus and Dice Events join forces to bring the shiniest stars of the techno scene for (probably) the strongest event of the season. Monika Kruse is the giant star with a stunning career of almost 30 years as a DJ, organizer and label owner (namely the head of Terminal M Records). Amelie Lens is the newborn star, who had her first release a little more than a year ago but already been on the line up of the most prominent clubs and festivals. This is no coincident as she is an outstanding producer and DJ not to mention her magical stage presence.

○ LINE UP:
Monika Kruse – [Drumcode, Terminal M Records – Germany]
Amelie Lens – [Drumcode, Second State – Belgium]
Mateo & Spirit
Sikztah
Shabaam
Experimental
Chocain

Corvin Bar by Contra Mundum
Bepo
Forsek
Po:ti
Smole

Corvin Room:
adambence
Bambi Effect
Faktorize

★ TICKETS ★
https://www.eventbrite.com/e/rattus-x-dice-w-monika-kruse-amelie-lens-tickets-38916080043

★ OUTRO ★
2017. november 17., péntek
Corvin Club (1-2 Blaha Lujza tér, 1085)