Programok

Hamarosan találkozunk!
Dátum : 19 / okt / 2018
Időpont : 22:00

UTO KAREM

UTO KAREM

Corvin Club x TEREM Budapest pres. Uto Karem w/ Mateo & SpiritSikztah

🇭🇺 Uto Karem több, mint húsz éve cipeli lemezestáskáját világszerte nagyvárosok klubjai közt, nem is véletlenül határoztunk úgy, hogy Klaudiához hasonlóan harmadszor is visszahívjuk a Corvin falai közé. A dél-olasz producer alkotói lenyomatát olyan referenciák jegyzik, mint a Global UndergroundMinistry of Sound vagy a Tronic Music. 2008 óta üzemelteti az Agile Recordings névre keresztelt saját lemezkiadóját, ahol UMEK illetve Christian Smith személye a garancia a masszív techno-élményre.

LINE UP:
Uto Karem
Mateo & Spirit
Sikztah

TICKETS:
Early-bird: 2.000 HUF
Presale I: 2.500 HUF
Presale II: 3.000 HUF

VIP:
Presale I: 6.000 HUF
Presale II: 7.000 HUF

A VIP jegy tartalmazza:
– külön sorban történő, gyors beléptetés
– saját italpult
– panoráma, jó rálátás a fellépőre
– szeparált mellékhelység

link: https://goo.gl/YfN576

TABLE RESERVATION:
david.tothalmasi@corvinclub.hu
+36 20 244 72 30
——————————————————————————————-
🇭🇺 Az őszi szezon nem kezdődhet Corvin nélkül, szerény technotthonunk bár négy emelettel lejjebb költözik, de a lokációváltozást illetően egyértelműen emelkedő pályára áll; Budapest egyik legjobb technikai és beltéri adottságaival felvértezett helyszínéből tervezünk vérbeli klubot faragni, a szóbanforgó rendezvényhelyszín pedig nem más, mint a Terem!

Az óriási belmagasságot és remek akusztikai adottságokat VOID Acoustics Hungary hangrendszerrel egészítjük ki a kifogástalan hangzás érdekében, az egyedülálló látványvilágot pedig a giga vetítőfelületeten túl az oldalfalakra rögzített LED kijelzők hivatottak biztosítani. Pánikra semmi ok, a romkocsma hangulat letisztult és igényes kialakítású környezetre cserélését túl fogjuk élni, előmenetelünkhöz hűen az underground hangulat megtartását szem előtt fogjuk tartani.
——————————————————————————————-
🇬🇧 Uto Karem: being a DJ, producer, label manager, computer music editor and after almost 20 years behind the decks, Uto Karem has a broad vision of what techno music is all about and has become a reference internationally.

Over the last decade he has been busy performing restlessly across Europe, America and Asia as well as producing hit after hit for legendary labels such as Plus 8, Tronic MusicGlobal Underground or Ministry of Sound, with his unique trademark of groove induced, high-energy tracks that have become staples for DJs everywhere.

🇬🇧 There should be no club season without Corvin Club!

After a short break we finally found a place which we can modify into a proper techno club! Please welcome Terem, which is going to bring the Corvin experience to a higher level.

What is waiting for you?

– Amazing VOID sound system – to complement the huge inner height and great acoustic condition of the club
– Spectacular visuals using the enormous projection surface and LED displays
– More house and techno music events taken to a higher level, but keeping the same Corvin spirit

VIP pass includes:
– Fast lane entry
– Isolated drink bar
– Panoramic stage view
– Separated toilet

TABLE RESERVATION:
david.tothalmasi@corvinclub.hu
+36 20 244 72 30


Jegyek