10 dolog, amit tuti nem tudtál ANNA-ról.

 

Brazília egyik legfontosabb exportcikke egy igazi klubber dinasztia leszármazottja, 15 éves kora óta aktív szereplője az ottani éjszakai életnek, produceri munkáival pedig gyorsan mély benyomást tett a nemzetközi techno- tech house szcénára, zenéi olyan kiadók gondozásában jelentek meg, mint a Tronic vagy a Witty Tunes. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet, amit eddig biztosan nem tudtál a Corvin péntek esti főhősnőjéről.

 

 

1. 14 éves korában Sao Paoloban, az apja klubjában állt először a dekkek mögé, mert nem tetszett neki, amit a rezidens DJ játszott. Unalmasnak találta a zenét, így kizavarta szerencsétlen srácot a pultból és ő állt a helyére.

 

2. Kitűnő röplabdás, profik között is játszott, de amikor rendszeresen az előző esti buliszerkójában esett be edzésre, az edzője választás elé állította, azóta csak a zenére koncentrál.

 

3. Szeret cukrászkodni, gyerekkorában így kereste a zsebpénzét. Tervezi, hogy ha visszavonul, saját sütimárkát alapít.

 

4. Fellépések vagy stúdiómunka előtt mindig szüksége van fél óra meditációra, azt mondja, ettől olyan energikusak a szettjei.

 

5. Többféle művésznevet is kipróbált, mielőtt végleg megmaradt az ANNA-nal. DJ Analiként kezdte a karrierjét, de próbálkozott az AnnaMiranda névvel is.

Dj Anna best Of November Chart 2015

 

 

6. Példaképe DJ Marky, aki gyerekkorában sokszor fellépett a klubjukban. Az ő tiszteletére egy ideig drum’n bass DJ-ként is kipróbálta magát.

 

7. Ha ki akar kapcsolódni, visszatér a gyökereihez és brazil diszkót, szambát hallgat.

 

8. Egyik nagy álma, hogy egyszer az Awakeningsen is felléphessen.

 

9. Az analóg szintetizátorok gyűjtése az egyik nagy szenvedélye, azt mondja a vasak függőséget okoznak. Többször próbált már leállni, de aztán mindig piacra dobnak valami olyat, ami nélkül úgy érzi, nem élet az élet.

 

10. Férje a szintén brazil és szintén producer Wehbba, ANNA minden interjújában megemlíti, hogy tőle kapta a legtöbb szakmai segítséget, mégis 10 évet kellett várni az első közös remixükre.