Marcus Nikolai Perlonjának következő nagy dobása Chez Damier és Ben Vedren Conspiracy EP-je, egy Villalobos remixével megtámogatva. 2016 mozgalmas év volt a kiadó számára, olyan előadókat szerepeltettek, mint Maayan Nidam, Spacetravel, Bihn, Alter Mahn , de volt kollaboratív projektjük a gonosz zenék apostolával, Ion Ludwiggal és Frank Greinerrel is. Az új EP apropóján az XLR8 ült le Ben Vedrennel, hogy kifaggassa a H2H projektről és az új megjelenésről.

 

Honnan ered a H2H projekt ötlete?

Heart to heart az eredeti név, vagyis szív küldi szívnek. Olyan nevet választottunk, ami jól definiálja azt az erős energiacserét, ami Chez és köztem már a kezdetektől jelen van. Négy éve ismerjük egymást, de még mindig szinte lehetetlen szavakba önteni ezt a vibeot. Az évek alatt minden harmadik hónapban összejöttünk jammelni a párizsi stúdiómban, nem csak szakmailag, de emberileg is nagyon gyümölcsöző ez a kapcsolat.

 

BEN VEDREN EN LIVE CONCRETEMENT Concrete Souls Dure Vie

 

Mi a sztori az új EP mögött?

Ahogy fejlődtünk a közös munka során, egyre inkább szükségét éreztük, hogy legyen ebből egy album, illetve live show. Fontos volt, hogy más artistokat is bevonjunk a folyamatba, zenészeket és nem zenészeket egyaránt.

Mindketten nagyon mély tisztelettel gondolunk Ricardora, közös ötlet volt, hogy felkérjük, legyen részese ennek a projektnek. Ahogy látod, itt nem ért véget a sztori; azt nem is reméltük, hogy Perlon megjelenés lesz a vége, de Zip beugrott egyik nap, amikor Ricardo stúdiójában dolgoztunk, villantott egy széles mosolyt és megkérdezte, hogy amúgy ki akarjuk-e ezt adni valahol?

Az nyilvánvaló dolgokon túl az is óriási élmény, hogy 20 év után az album kapcsán találkozott újra Chez és Ricardo, nem semmi élmény volt, hogy a tanúja lehettem ennek.

 

Mikor vettétek fel az anyagot?

Nagyjából két nap alatt rántottuk össze a végleges verziót tavaly decemberben, Ricardo berlini stúdiójában.

 

 

Tracklist:

A1. H2H "No More" (Villalobos Remix)
A2. Villa H2H "Conspiracy One"
B1. Villa H2H "Conspiracy Two"
B2. Villa H2H "Conspiracy Three"