Szabad asszociációk x Shdw & Obscure Shape

 

Azon gondolkoztunk, mi lenne, ha megcsavarnánk kicsit a dolgot, és a szokásos öt kedvenc zene mellé párhuzamokat állítanánk, olyan képzőművészeti alkotásokat, amelyek hangulatban kicsit reflektálnak a beatekre. Alább az eredmény...

 

Áron: Mind közül a kedvencem az Augen Der Nacht. Gondolhatunk az éjjeli sötétségben megvillanó vadállat szemekre, vagy egy klub halvány fényeiben találkozó emberi tekintetekre, egy biztos, a jelentése szimbolikus.

 

Augen Der Nacht

 

Áron: A From Another Mind grafikái rendszerint jelenítenek meg több, összefolyt arcot, ezzel tükrözve a művészi sokszínűséget, az individumban rejlő több személyiséget, vagy az idő múlásával járó jellemfejlődést. Ehhez a lehető legszorosabban kapcsolható az Aus Der Tiefe Der Zeit.

 

 

Aus Der Tiefe Der Zeit

 

 

Laura: Van az a zene, ami kristálytisztán tükröz egy bizonyos érzést, szavaknál is pontosabban. Úgy érzed, érted a szerző legmélyebb belső késztetését, belelátsz a fejébe. Mintha  saját agyadban keletkezne, mintha a te gondolataidból íródott volna.

 

 

 Die Geliebte Des Anderen

 

Laura: Ahogy elveszünk a táncban, szívünk már egy ritmusban dobog. Ugyanaz a kép lebeg csukott szemeink előtt. Látod, amit hallok?

 

 

 

Gesang Der Toten Dinge

 

Laura: A barátságosan komor klub-barlang sejtelmes rejtelmeiben minden energia a zenére koncentrálódik. Az anonimitás szabadság. A sötétben kinyílik a világ.

 

 

 

Ruf Der Freiheit

 

Áron: A cím nem véletlen, hiszen mély nyomot hagy az emlékezetünkben. Mindenkiében mást és mást, de annyi szent, hogy az összes porcikánk tiltakozik ellene, hogy vége legyen. A hosszan lecsengő hangjai, a különlges ritmus egyenként gondoskodnak arról, hogy kristáltisztán felidézhető, maradandó élmény legyen.

 

 

 

Was Bleibt Ist Die Erinnerung

 

 

A képek forrása:

Céline Bischoff
web: www.celine-bischoff.com

  instagram: www.instagram.com/celinebisch

  facebook: www.facebook.com/celinebischoffillustrations