A Moscow Records és a Fuse labelek fejei összeálltak, a közös munka eredménye pedig tiszta, precíz house ütemek és egy háromtrekkes,’Dubinnovation ’ című EP, amin többek között egy igazi újhullámos hauz ballada, a Ricochet is helyet kapott.

 

18387301 10211769614347977 1327286268 n

 

Archie kiadója már lassan egy évtizede aktívan a játékban van, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy megjelenések tekintetében már a kezdetektől a minőségen volt a hangsúly a mennyiséggel szemben. A label huszadik kiadványa a Dubinnovation, a maga nyers, beat-orientált house hangzásával, amely kezdetek óta mindkét artist ütőkártyái közé tartozik.

dubinnovation

 

A ’Ricochet’ többkörös tesztelésen esett át, a téli hónapokban Enzoék a világ minden táján próbálgatták vele a parkettát, most pedig végre szabadjára engedték. Lendületes bassline, túlvilági grooveok és rafinált ütős szekció teszi igazi jokerré. A címadó zene, illetve a Transcend című trekk is ugyanezen a tiszta, ritmus fókuszált vonalon halad végig; nyugodtan mondhatjuk, hogy a két srác első közös projektje egyszerűen arannyá vált a kezeik alatt.

 

A zenemű Május 12-én rajtol, itt tudtok belehallgatni: