Move

A MOVE 2008 óta harcol a szürke hétköznapok sztereotípiája ellen, azzal a nem titkolt céllal, hogy minőségével, zeneiségével, hangulatával igyekezzen szint vinni, újat mutatni, alternatívát kínálni szerda esténként a budapesti partikultúra szerves részeként. Hangzásában esősorban a közép-európai középtempós house és techno irányzatokra fókuszál, illetve mutatja be a friss hangzásokat és legújabb trendeket rezidensein és számos vendégül látott hazai illetve nemzetközi produceren és DJ-n keresztül.

Sokrétű zenei producer, kortárs zeneszerző és DJ, valahol félúton a lélekkel teli techno és a minimalista, kortárs klasszikus zene között. Az amerikai Alphahouse Records és a hazai Akkult kiadók nemzetközileg is elismert előadója. Kompromisszummentes zenei ízlése és kiváló zenei érzéke tette őt megkerülhetetlenné a budapesti underground színterén. Pályáját a párizsi Rex Clubtól, a londoni Fabric-en át a moszkvai ARMA17-ig a legismertebb klubok szegélyezik. A Corvin nagyszabású rendezvényeinek rezidense, leggyakrabban szerdai MOVE klubesteknek rezidens DJ-jeként lép a nagyérdemű elé.

Innovatív techno és house dj, a mára legendássá vált All Inn Records alapítója és vezetője. 2007-ben miután már fiatalon rendkívül sikeresnek induló karrierje után Romániába költözött és a kolozsvári Club Midi rezidenseként vált ismertté nemzetközi szinten is. Két év után 2009-ben hazaköltözött Magyarországra, hogy immáron érett DJ-ként és taosztalt lemezkiadó tulajdonosként új színt hozzon a hazai underground életbe. Vezetése alatt az All Inn Records (és annak alkiadói - All Inn Black, Nilla) olyan átütő sikereket ért el a nemzetközi pályán mint addig míg magyar kiadó soha. Emellett rendezvényszervezőként számos hazai sorozat házigazdája, mint például az Extend és a Move. Polarize jelenleg a Corvin Club promotereként és rezidens DJ-jeként tevékenykedik.

 

 

Munkássága a '90-es évek óta ismert és elismert. Rutin, folytonos változatosság, anti-trend és eklektika. A szó klasszikus értelmében vett underground DJ. A legendás Naga & Beta páros egyik fele, és a forradalmi House2House sorozat alapítótagja. A Tilos Rádió Ablak A Dubra című rádióműsor műsorvezetője, alappillére a közkedvelt szerdai MOVE klubestnek, a Corvin Club rezidense, emellett résztvevője minden fontos hazai nagyszabású elektronikus zenei eseménynek.