All In Showcase

A magyar vonatkozással (is) büszkélkedő All Inn Records-ot manapság az európai techno és house szcéna egyik legelismertebb és legkeresettebb kiadójaként tartják számon. Megjelenéseik rendre a dj chart-ok és az előrendelési listák élen tanyáznak, lemezeik pedig állandó helyet kapnak a szakma legnagyobb neveinek lemezestáskáiban. Románia, Németország, Spanyolország, Anglia, Hollandia, és Olaszország legnevesebb klubjai után Magyarországon tudhatja magáénak rezidenciáját a kiadó rendezvénysorozata; az All Inn Showcase, melynek a Corvin Club ad otthont.

Innovatív techno és house dj, a mára legendássá vált All Inn Records alapítója és vezetője. 2007-ben miután már fiatalon rendkívül sikeresnek induló karrierje után Romániába költözött és a kolozsvári Club Midi rezidenseként vált ismertté nemzetközi szinten is. Két év után 2009-ben hazaköltözött Magyarországra, hogy immáron érett DJ-ként és taosztalt lemezkiadó tulajdonosként új színt hozzon a hazai underground életbe. Vezetése alatt az All Inn Records (és annak alkiadói - All Inn Black, Nilla) olyan átütő sikereket ért el a nemzetközi pályán mint addig míg magyar kiadó soha. Emellett rendezvényszervezőként számos hazai sorozat házigazdája, mint például az Extend és a Move. Polarize jelenleg a Corvin Club promotereként és rezidens DJ-jeként tevékenykedik.

 

 

 

Jaffa Surfa csenevész éveiben naponta órákon át ült egy kazettás magnó előtt és vette fel a különböző diszkó, pop, rock slágereket. Saját maga tanult meg gitározni, dobolni és zongorázni. Később megismerkedett a Dj-szakmával, ekkor szeretett bele a house-ba mint stílusba. Azóta megszállottan gyűjti a bakelit lemezeket.
2001-ben megnyerte a Bedroom DJ Contenst versenyt és 2004 ben második helyezett lett Red Bull Master Of Music DJ bajnokságon. Remek szelektálási képességének köszönhetően Jaffa évről évre az ország legnagyobb fesztiváljainak visszatérő vendége, de számos külföldi fellépéssel is büszkélkedhet. Zenéi többek közt olyan kiadóknál jelennek meg mint az OFF Recordings, All Inn Records, Eating Records és Houseworx Records. Számos külföldi Dj játsza alkotásait, amik világszerte megállják helyüket a legnevesebb szórakozóhelyeken.

Tóth Ádám/Forsek Szlovákiában született, de mára Budapestre helyezte át székhelyét. 2006-ban indult produceri és dj karrierje. Idővel bevette a budapesti undergound szcénát és rezidense lett számos magyar elektronikus zenei eseménynek és megmozdulásnak. Munkásságát 2012-ben a Soundhead a legjobb újonc díjával jutalmazta. 2013-tól csatlakozott az All Inn Records csapatához és az All Inn Showcase rendezvénysorozat rezidense lett. Munkáiban és szettjeiben a tökéletes egyensúly megtalálására koncentrál a középtempós house és a modern techno között, igazi kelet-európai stílusban.