Legendásan megosztó arc, akit lehet gyűlölni-szeretni, de figyelmen kívül hagyni semmiképp. Felsoroltunk nektek öt okot, amiért szombaton megéri mellette letenni magatokat.

 

Rutinos:

 Évtizedek óta táncoltat, a Nagy Almában kezdte a karrierjét, olyan legendás klubok színeiben, mint a The Limelight, a Vinyl&Arc . A szakmában mindenkinek van róla egy jó sztorija: érdekes, vicces vagy éppen botrányos, de semmiképp sem unalmas.

bill

 

Agilis:

 Mindenki ismeri a legendát a 2016-os Sunvawesről, ahol laza 31 órát jamelgettek TiNIvel. Nem is érdemes nagyon belemenni, nála nincs gond az extrém terhelhetőséggel.

 

 

Lokomotoros készség:

 A készséggel nála sosem volt gond; de hogy maradjunk a tárgynál, ez a misztikus lény az utóbbi években bázist váltott és Berlinbe tette át magát, egyes feltételezések szerint azért, mert a tengerentúlon már nem maradt több szűzlány, de vannak olyan naiv arcok is, akik azt gondolják, közelebb akart lenni a barátaihoz, pl. Seth Troxlerhez.

 

e2acwg960ecjwikt1525358310154707779033991235722153970015335njpg

 

Szelekció:

A fülével semmi baj és folyamatosan edzésben tartja, a zeneválogatás nála abszolút nem part-time job, hétközben Guy Gerber Supplement Facts nevű kiadójának A&R menedzsere, a Pulse rádión pedig évek óta sikerrel viszi Private Stock nevű rádiómúsorát, tudja mi a tuti.

 

 

Karizmatikus:

Van! Megosztó személyiség, lehet gyűlölni vagy épp szeretni ezt a fanyar humorú Twitter-királyt, a rafinált, mély house zenéivel , amiből a pszichedelika és az önirónia sem hiányzik- de egy biztos, nem lehet figyelmen kívül hagyni!