Hogy miért szeretem az aftereket? Mert reggel hatkor mindig akad valaki, aki marasztalni próbál, amint látod, sikerrel.
/ Boncmester/

 

Ezeket a pszichés elváltozásokat klinikai környezeten kívül csak itt tudom megfigyelni.
/ Komisz/

 

After idejére már elfogynak a bámészkodók. A zene is jobb, vagy már jobbnak hallom...és délelőtt mindig remek gondolataim támadnak!
/ Laura/

 

Ez az a tér és idő, ahol lehetőség nyílik a személyesebb összefonódásra az alkotók és a hallgatóság között. Létrejön egy mesterséges sorsközösség, ahol elhatárolódásunk ellenére mégis kicsit egymásra vagyunk utalva. Kis közös tudathasadás. Az egész jelenség nagyon őszinte, emberi.
/ Eszter/

 

15239290 1351643044853968 1560222463 n

 

Mintha jobban belelátnál egy-egy ember lelkébe. Azoknak, akik jól csinálják, felszínre kerül egy őszintébb, játékos, gyermeki énjük.
/ Katinka/

 

Szeretem a nappali partikat, még ha a klubban sötét is van. És szeretem, hogy jórészt már csak azok maradnak, akik ugyanolyan vadbarmok mint én, és eszük ágában sincs pihenni.
/ Ákos/

 

Igazából nekem ennyi idősen az after néha sokkal többet jelent, mint maga az esti buli, mivel azok az arcok maradnak ott, akikkel a legjobban szeretek beszélgetni, együtt nevetni. Mert a nevetés fontos.
/ Judge Brothers/

 


Az afterek teljesen kikapcsolnak az életből, helyreállítják az agyam. Nincsenek érzések, vagy gondolatok, csak a tökéletes semmi.
/ A. /

 

15239415 1351643178187288 745086938 n

 

Én szűk körben szeretem az aftereket, bensőségesen, jó barátokkal. Ami történik, az ott is marad. Barátokkal lenni, ökörködni és jó zenét hallgatni jó.
/ Urbán Andi/

 

Mert csak ott tudok találkozni veled.
/ Pöti/

 

Mert szeretem a felkelő nap sugarát.
/ Polarize/

 

Zavartalanul rendetlenkedni, csajozni, hangos monoton zenére veretni; ezeket csak afteren tudtam megtenni.
/ Dragán/

Cukrowitz