Mert összegyűlik a csapat és érzem a szeretetet.
/ Herbály Dóri /

 

Mert tarthat az after bármeddig, a végén nem a hossza lesz a fontos, hanem a tartalma.
/ Patrik /

 

Nem az aftert szeretem, hanem a tetős aftert. A társaság mindent visz. Ütős napfelkelte, jó ritmusok, kellemes érzések. Semmi balhé. Szabadságérzet és egy cseppnyi felelőtlenség, nem gondolva a holnapra, csak a pillanatnak élni. Kb. ezért.
/ Molnár Peti /

 

Szeretem, mert bármit játszhatok, ami csak jól esik, lehet kreatívnak lenni, agyalósabb zenéket felrakni, könnyebben kifejezem az aktuális hangulatom. Ezek nem csak sima szettek, itt alkotni is lehet. Az emberek befogadóbbak, és sokszor igényesebbek is a jó zenékre, azok, akik ott maradnak alapvetően sokkal fogékonyabbak a hangokra.
/ Levi Vinyl Speed Adjust /

 

Én a beszélgetős aftereket szeretem, a nagy megfejtéseket, amikor a k*rvasok szófosás között kivirágzik valami őszinte és nyitott, amit nem a „borok” táplálnak, hanem az emberek.
/ Turza /

 

15820746 1397206376964301 2117689972 o

 

A vasárnap olyan after nélkül, mint a vasárnap rosszullét nélkül. Értelmetlen.
/ Retkes Csabi /

 

Ezek azok a pillanatok, amikor minden tökéletes: a hang, a zene, az emberek.
/ Niki /

 

Mert úgy érzem, olyankor halhatatlan vagyok.
/ Fanki Ridm /

 

Én csak nyáron szeretek afterezni, amikor fent lehet táncolni. Jobban szeretem az after- zenéket, szeretem, ahogy a nap süti a bőrömet és érzem a nyári szellő simogatását. Szeretem a bőröm illatát.
/ Odea /

 

Egy nappali buli önmagában is merőben jobb, mint egy éjszakai. Kényelmesebb az ember bioritmusának. Ha éjszakából megyek, akkor viszont egy kellemes exodus, igazi koronája a hétvégi programnak. Az emberek ilyenkorra elfelejtik azt, amivel az éjszakába érkeztek, de még nincsenek új terveik. Csak úgy vannak, szétszaladva. Na, ezért.
/ Szekeres Krisztián /

 

15732612 1350563448327343 2183025435203983973 o

 

Az aftereket egyrészt a közönség, másrészt a zene miatt szeretem. Ott már nincsenek betévedt arcok, akik amúgy nem is tudják, hogy kit néznek, csak épp arra jártak részegen és nekem fontos, hogy olyan emberekkel bulizzak, akik legalább megközelítőleg annyira tisztelik a zenét és a zenészt mint én. A zene miatt, mert gyakran előfordul, hogy az éjszakai buli nem lefáraszt, hanem inkább felpörget, úgyhogy nagy öröm számomra, hogy van lehetőség reggel hat után is élőben hallgatni jó zenéket.
/ Bribón /

 

Hogy mit szeretek benne? Hogy még visz, aztán finoman levezet. Mondjuk.
/ Valcz /

 

Lehet kísérletezni, befogadóbb a közönség, teljesen más a vibe.
/ Roland Handrick /

 

Szereti a f*szom. Csak jól esik tánccal lezárni a hetet.
/ TibiTibi/

 

Reggelre már mindenki zenben van, nyitottabb és empatikusabb. Tudatosabban kapcsolódunk a felsőbb énünkkel, ha kimarad az alvás. Valamiféle szuperhumánummá kezdünk átalakulni, érzékenyek leszünk a külvilágra és egymás rezgéseire, új képességeket fejleszthetünk magunkban, mint pl. a telepátia. Imádom ezt az állapotot.
/ Thea /

 

Szeretem, ha fáj. És a ping-pong meccsek sem rosszak.
/ Józsa /

 

15820809 1397208456964093 1958257567 o

Cukrowitz