Julia Govor maga a két lábon járó paradoxon: zeneiségében egyaránt jelen van a drámaiság, az érzelmi kitárulkozás, és a pimasz, szexi techno groove-ok. Különleges atmoszférájú, eklektikus szettjeit általában kísérleti hangzással indítja, és lassan, fokozatosan növeli az energiaszintet. Jellemzőek rá a finom, elegáns megoldások, a bizarr, néha disszonáns hangzások, nem mellesleg a 12 inch és az analóg szintetizátorok nagy kedvelője. A szakma egybehangzó állítása szerint  igazi különc és a türelem sem nagy erénye, hacsak nem egy új Ep megírásáról van szó,abban ugyanis a MixMag és a RA. kritikusai szerint sem ismer lehetetlent.
 
 
 
 Xlr8r:
 
"A még szárnyait bontogató label előző két kiadványa, a kiadóvezér Andras Toth Reallyshould c. lemeze, illetve a második etap, amelyen Li, Kaitaro, Ilario Liburni illetve Andras Toth és Bepo szerepel, hamar sold out címkét kaptak. A kiadó eddig főként  törzsi elemekkel átszőtt, hipnotikus, a house és a techno határmezsgyéjén mozgó kiadványairól volt ismert, amibe nagyon szépen illeszkedik Govor ’5000’ Moments c. EP-je.
A három saját track egyértelműen igazolja az utóbbi években Govort övező fokozott érdeklődést, a mélyben forraló címadó zenétől az atmoszférikus elemekkel megtűzdelt „Matthew I got your shakers”-ig nagyon erős az egész, nem is beszélve András Toth trippy remixéről a végén."
 
 
julia govor new2017
 
 
Resident  Advisor
 
"A címadó dal első hallásra finoman megmunkált deeptechno darabnak tűnik, utaztatós vokálokkal és elliptikus mintázatokban keringő fagyos szintikkel, mielőtt váratlanul funkyra vált, képlékeny agyaggá gyúrva a szám első felének merev acélját. Ugyanezek a szinte térbeli textúrák térnek vissza "Drama C" című trackben, ahol masszív, telt perkusszióval idézik meg Adam X legjobb munkáit. A ropogós clapek használata már csak hab a tortán.
 
 A "Mathew I Got Your Shakers" egy, a címadó artisttal közös jammelgetés eredménye. Noha csak egy kis része az egésznek, a zene mégis Johnson személyiségét idézi és új árnyalatokat csempész Govor kissé monokróm világába. A label boss András Toth tribális ütemekkel átitatott, lendületes remixével együtt ez egy igazán színes house alapokon nyugvó lemez, amely Govor hangzásának egy új dimenzióit mutatja be, és a sötétség teljes kizárása nélkül villant fel némi fényt.”
 
 
MixMag:
 
„Ha eddig nem találkoztál a Govor névvel, akkor jó eséllyel a füleden ültél, vagy egy atombiztos bunkerben rejtőztél az orosz születésű, de mostanra brooklyni bázisú producer híre elől, aki erős felütéssel indította az újévet egy új EP formájában.
A Budapesti székhelyű Akkult jegyzi a három trekkes korongot amelyben Govor ötvözi az éteri elektronikát az indusztriális hangzással, megfejelve egy kis klasszikus savas ízvilággal. Jó érzékkel összerakott techno anyag, amely épp olyan egyedi, mint maga Govor.”