Avagy megkérdeztünk néhány Contra Mundum közeli arcot, mit jelentenek számukra a vasárnapi afterek. Van itt bőven hülyeség, néhol egy kis gondolkodni való, máshol pedig egy csipet költészet. Ez mind ti vagytok.

 

 „ Talán szomorú, de igaz, hogy a vasárnapi afterpartik az egyetlen fix pont az életemben… az embereknek ilyenkor nyitott a szívük a zenére”

/Vatsanah/

 

„ De hát én nem is szeretem az aftereket. :D Na jó: mert ismerősök vannak, mert ez az egyetlen ilyen lehetőség az országban… mert okos vagyok, és mert mindenki okos… „

/ Mickó/

 

IMG 1843

 

„ Ezek a hajnali tudathasadások sokkal érzékenyebbé tesznek a zenére”

/Zoltán Solomon/

 

„ Szeretném egyre távolabb érezni a józanság és a vibrációk hiánya nélküli kétlábú székem ingatag szomorúságát. Tolom az időt, telik az időcske… Gyermeki gondnélküliségre hangolom agyam reakcióit. Átnézni a tömegen, vagy akár egy kis szobán, majd lehangolt szemekbe ismét belenézni. Elnémult izmok és lüktető idegek közé. A kilét csődjében, a végtelen kellős közepén meggazdagodni”

/Izsi/

 

DSC 8301

 

„Sokkal szabadabb a mozgásterünk, mint egy sima buliban. Mint egy játszótér. És a vasárnapok igenis maradjanak vidámak”

/David Mole/

 

„ Jobb az after mint maga a buli, mert azok az emberek vannak ott, akikkel tényleg szeretek lenni, akik ugyanúgy szeretnek ott lenni. Egy after szerintem arról szól, hogy együtt várakozunk, esetleg kipihenjük a korábbi katarzist. Nehéz megtalálni az ideális pontot, amikor jó lelépni… mindig várjuk, hogy történjen valami, még valami… nem biztos, hogy mindenki ugyanarra várakozik, de legalább nem egyedül”

/Bagó Ádi/

 

DSC 0052

 

„ A napsütés miatt. És mert szeretem elnyújtani a jó dolgokat”

/Kory/

 

„ Azért szeretem nemcsak a vasárnapi, hanem úgy átlagosan a CM. rendezvényeket, mert töretlenül hirdeti és magas minőségben kiszolgálja azokat a zenei igényeket, amelyek eddig csak külföldön voltak hallhatóak. Teret enged azoknak a feltörekvő előadóknak, akik nem csak egyénileg, de csapatszinten is képesek formálni a közönség ízlését.”

/Adam Touch/

 

DSC 0074

 

„Lehet ezt szeretni, vagy nem szeretni, mégis mindenki ott van! ’’

/Viki/

 

„Tök jó dolog, hogy legalább egy olyan klub van Budapesten mely teret ad az örökké tartó flow-nak. Mikor egy átmulatott szombat este után meg nem szeretnéd, hogy vége legyen, még nem bírsz magaddal de a szórakozó helyek már bezártak... Ilyenkor a körúti olcsó kocsmák helyett sokkal szerencsésebb választás a Corvin Club. Itt táncolhatsz míg végleg el nem fáradsz, vagy csak kifeküdhetsz a tetőteraszon csevegni vagy akár ihatsz is, ha még mindig szomjas vagy."

/Zvezda Beta/

 

 

Cukrowitz