Fejezd be a mondatot : WetYourself!

 

 

 

Ha partizásról van szó… elég rutinosak vagyunk, különösen, ami a vasárnapokat illeti, 11 éve buliztatunk heti rendszerességgel a Fabricban, ez majdnem 550 egymást követő vasárnapot jelent, amit ketten nyomtunk le.

 

Hajnali négykor általában… izzad a tenyerünk, fáj a lábunk, hajunk-szemünk keresztbeáll, de a mosolyunk őszinte.

 

Az utazósebesség nálunk… mostanában 125 BPM, nem gyors, nem lassú, hosszabb távokra épp ideális.

 

A kedvenc helyünk… mindig is a Fabric lesz, a második otthonunk, a hangrendszer még mindig a legjobb, a közönség pedig hűséges. Mindenhol jó, de legjobb otthon.

 

Tíz évvel ezelőtt… volt egy álmunk, egyedülálló vasárnapi bulikat és saját labelt akartunk, plusz bejárni a világot a zenénkkel. Erre mondják, hogy az álmok valóra válnak.

 

wy

 

Villanyoltás után….  ideje horkolni.

 

Ha éppen nincs rajtunk füles… akkor eszünk, iszunk és hülyeségeket pofázunk.

 

Gyűjtjük a… mosolyokat és a dícséretet.

 

A lemez, ami folyamatosan pörög nálunk

 

R 8784080 1479941002 5028.jpeg

 

A Fabric… újra nyitva áll! Ha még nem voltál, itt az ideje, hogy jegyet szerezz és megnézd, hogy telnek nálunk a vasárnap esték.

 

Vasárnap bulizni… azért olyan nagyszerű, mert igazi rosszcsontnak érezheted magad, olyat csinálhatsz, amit talán nem kéne és nem is megszokott. Pótolhatatlan érzés hétfő reggel kitámolyogni egy klubból és random ráköszönni a munkába indulókra, vagy játszhatod a profik játékát, és indulhatsz egyenesen a tánctérről a melóba.

 

Az egyik legviccesebb pillanatunk… amikor egy 80 körüli lengyel házaspár reggel ötig verette nálunk. A sztori épp egy éve esett meg, azóta bejárta a világot. Mi úgy ünnepeltük, hogy nyugdíjas tiszteletjegyeket ajánlottunk fel. Persze senki sem jött, de hát a szándék a fontos…

 

18581855 10154799715489209 5148416952981576676 n

 

Ha három perc múlva véget érne a világ… akkor a Doors The End című dalával búcsúznánk el tőle.

 

A Corvin Club… szeretjük, tavaly hat órát pörgettünk ott, csíptük a vibeot, jófej embereket ismertünk meg és azóta is vártuk, hogy visszatérhessünk.

 

Miután válaszoltunk erre a sok kérdésre… megisszuk a napi harmadik kávénkat is.