Hallgatni Arany
 
A kanadai producer mostanáig  egy ideje nem hallatott magáról, így a mostani Meanderen kiadott The Scorched Earth című EP-je egyfajta újra bemutatkozás is a techno szcéna felé. A régebbi megjelenéseit jellemző testes basslineokra rávasalt kissé hatásvadász, sötét hangzás és a ravaszul elrejtett funk jegyek maradtak ugyan, összességében valahogy mégis sokkal feszesebb, szálkásabb, hipnotikusabb a hangzás. Konrad Black különleges struktúrákkal, éles kontrasztokkal csavar végig, új ritmusképletekkel kísérletezik, finom törtek, néhol egy kis jungle érzés. 
 

 
Az egész Ep nagyon koncepciózusan felépített, szabadon és magabiztosan lavírozik a különféle stílusjegyek között. Végig gurul, minden hang indokolt, egyetlen felesleges mozzanat sincs.
 
A Silene Dust mozog a legszélesebb spektrumon, okosan keverednek benne  dubos struktúrák, visszafogott break jegyekkel a basslinet pedig mintha a kilencvenes évek végi  Autechre zenék inspirálták volna. A Sycho Te Alyn talán mind közül a legsötétebb track, extrém durva groove, végig áthatja valami erős, időtlen érzés és egy kis acidos mellékíz.