Hallgatni Arany: Pisetzky
 
Egyszerre erőteljes és melankolikus hangzás, gazdagon árnyalt zenei struktúrák, nagy amplitúdók és trippy grooveok jelentették a fiatal olasz sound designer számára a beszállókártyát a nemzetközi véráramba. Milánói műhelyében készülő sötét, lírai hangszobrai nem csak a helyi illetőségű Just This érdeklődését keltették fel, a Sasha által vezetett Last Night on Earth is lecsapott rá egy Hunter/Game-mel közös EP erejéig. Február 24-i fellépése apropóján Detective Kelly szedte össze nektek kedvenc Pisetzky trackjeit.
 
 
 
"Az első track, amikor felfigyeltem a Pisetzky névre. Bár nem igazán szeretem  bootlegeket, sőt a U2-t sem, ez a track azonnal a lemezes táskámban landolt. A kora reggeli órákban rendkívül hatásos tud lenni."
 

 

 
"Dinamikus, mégis lágy, intelligens zene, tipikus Just This kiadvány. Pont annyi sötét elektronikával fűszerezve, amennyivel kell.
Ha kicsit megszaladtál a warm up kései szakaszában, ezzel a zenével tökéletesen tudod úsztatni a szett végét."
 
 

 

 
 
"Na igen, ez Pisetzky! Szerelemzene. Az első hallgatásnál rabul ejtett, és azóta sem enged. A megjelenése óta képtelen vagyok kihagyni a szettjeimből. Talán nevezhetjük az olasz srác himnuszának."
 
 
 
 
"A legfrissebb megjelenése, az Adria-hoz hasonlóan ez is első hallásra elvarázsolt.
Igazából mi is ez? Harsány,mai értelemben deep house, atmoszférikus techno? Teljesen mindegy,ez egy kurva jó zene, és kész."
 
 
 
 
 Nem is én lennék, ha nem fért volna ide egy igazán sötét és gonosz darab. Ezzel a zenével ölni lehet és szoktam is.
Remélem 24-én Pisetzky is megteszi ezt a szívességet nekünk.