A Corvin Club fennállása óta Budapest egyik meghatározó underground szórakozóhelyévé nőtte ki magát. A 2015-ös újranyitás nem csak külső-belső megújulást hozott a klub életébe, de a Contra Mundum csapat révén friss szemléletet és lendületet is kapott a kultikus techno klub. A Mogul Audio hangrendszer, a letisztult design elemek és a már- már legendás vasárnapi after partik mind csak emelték a Corvin színvonalát.A kompromisszummentes elektronikus zenei rendezvények mellett helyet kapnak a koncertek, kulturális események és kiállítások is.

A 2015-ös felújítások során különös figyelmet szenteltünk a környezetet terhelő zajártalom minimalizálására, beépítésre kerültek speciális zajelnyelő és csillapító elemek. Környezetünk nyugalmának megóvása érdekében rendszeresen végzünk üzemidőben zajszint mérést, az illetékes hatóságokkal együttműködve. Az esetleges panaszok kezelésére és fogadására 24 órás infolinet üzemeltetünk. Amennyiben elektronikus úton szeretnéd velünk felvenni a kapcsolatot, az alábbi űrlap kitöltésével azonnali üzenetet tudsz küldeni a klub vezetőségének:

 

Budapest, 1085, Blaha Lujza tér 1-2.
a Corvin áruház tetején /bejárat a Somogyi Béla utcából/
Magyarország

infoline: +36 30 751 5200

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

Kiajánló letöltése (PDF)

Letölthető logo pakk

TEREMBÉRLÉS

A Corvin Club 3 külön is üzemeltethető rendezvényteremmel és egy 600m2-es tetőkerttel rendelkezik. Minden terem állandóra telepített, egyedi vizuális elemekkel és professzionális hangrendszerrel felszerelt. A Mundum Café-ban lehetőség nyílik zártkörű és melegkonyhás étkezéssel kiegészített céges, vagy privát rendezvények, születésnapok megtartására. A terembérlési ajánlatkéréshez kérjük töltsd ki a lap alján található űrlapot.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

A Corvin Club stábja vállalja magánjellegű vagy nyilvános rendezvények szervezését és teljes körű lebonyolítását.
Egyedi ajánlat kéréséhez
kérjük töltsd ki a lap alján található űrlapot.

TEAM ESCAPE

Új és izgalmas kikapcsolódásra vágysz? Az ajtó zárva, a kulcs biztos helyen. Indul a visszaszámlálás, a csapatodnak csak egy célja van: szabaduljatok ki időben. Tudj meg többet rólunk, és foglalj időpontot! teamescape.hu

Űrlap kitöltése


Saját név:
Telefonszám:
E-mail:
Tárgy:
Üzenet: