Disqrate

A klasszikus house jegyében a Disqrate eltökélt célja a párizsi és budapesti underground egy különleges elegyét becsempészni a budapesti éjszakába. A kezdeményezés 2016 februárja óta a Corvinnal szoros együttműködésben rendkívül finoman egyensúlyoz a Párizs-Budapest tengelyen és rendre a legizgalmasabb újgenerációs előadókkal illetve a műfaj klasszikus legendáival ajándékozza meg a közönséget.

A kétezres évek elején neve eggyé vált a mára legendássá vált Debut sorozattal, mely több mint 15 éve a hazai partikultúra egyik legmeghatározóbb pontja. Az úttörőnek számító est házigazdájaként alig akad klub és klubest ahol ne tette volna tiszteletét. Széles körben ismert és elismert DJ, akinek folyamatosan megújuló zenei repertoárja rendkívül széles spektrumot fed le a a középtempós négynegyed műfajokon belül, szem előtt tartva a legfrissebb és leginnovatívabb trendeket és hangzásokat. A Nigel Sorterrel 2016-ban indított Disqrate sorozat hivatott prezentálni tehetségének és megszerzett tapasztalatának maximumát, DJ-ként és promóterként egyaránt. A sorozat rendkívüli figyelmet fordít a klasszikus hosue műfaj régi és új előadóira, ugyanakkor nemcsak a közönség igényeit szolgálja ki, de részleteiben és minőségében is igyekszik újat mutatni.

Karrierje a 90'-es évek közepére nyúlik vissza. Erősen house orientált, sokrétű zenei egyéniség, kiváló zenei érzékkel. Tapasztalt szelektor és producer, aki színes palettáról válogat, köszönhetően annak hogy, az elmúlt 20 évben DJ-ként számos rezidens szerepet kapott a vidéken és a fővárosban egyaránt. Nevét olyan csapatok prezentálták sajátjukként mint a Hairy, I Love Deep és CultUs. 2016-ban Disqrate címmel saját klubestet indított Andras Garay oldalán, melynek bázisa a Corvin Club. Az est elsődleges célja, hogy afféle kuriózumként minden alkalommal a legmeghatározóbb európai – legfőképp a francia – klasszikus house előadókat mutassák be a hazai közönségnek.