24 április 2018

Interjú- Mano Le Tough

Mano Le Tough napjaink techno/house szcénájának egyik legnagyobb sikertörténete. Írországból költözött Berlinbe, hogy megcsinálja a szerencséjét artistként, Néha bárokban dolgozott, néha a város klubjaiban haknizott, hogy fedezze az albérletét. Először saját sorozata , a Passion Beat lett igazi Go to spot a berliniek körében, első Permanent Vacationös megjelenése után pedig a nemzetközi véráramba is bekerült a neve. Pénteken a Corvin Club pultja mögött, addig pedig néhány kérdés – válasz. Event: Corvin pres. Mano Le Tough

 

 

Egyre szorosabb az időbeosztásod, tele vagy fellépésekkel. Hogy érzed, több most a kihívás mint a karriered kezdetén?
Szerintem nem több a kihívás, inkább csak másfajtákkal kell szembenéznem: kevesebb a szabadidőm, de ugyanakkor nem kell annyit stresszelnem a pénz miatt. Ami állandó feladat, hogy friss maradjon a hangzásom, fejlődjek zeneileg, de tulajdonképpen a kezdetek óta ez a legfontosabb számomra.

 

Mennyire volt Berlin jó iskola számodra?
Abszolút az volt. Életem egyik legjobb döntése volt oda költözni, teljesen elmerülhettem a technoban. Dublinban mindig olyan távolinak éreztem az egészet, Berlinben pedig egyből a közepébe csöppentem.

 

Mennyire változtatta meg a mindennapjaidat, hogy Svájcba költöztél?
A lényeg maradt, minden nap a stúdióban kezdek és végzek. Ami más, hogy kevesebb inger ér, kevesebb emberrel megyek el kávézni, nem fordul elő annyiszor, hogy beugrom a Berghainba egy italra és hétfőig ottmaradok. A legnagyobb változás, hogy megismertem a páromat és gyerekünk született!

 

Könnyebben írsz zenét, mióta vidéki életet élsz?
Igen. Berlinben a legnagyobb nyüzsgés közepén éltem, itt nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok.

 

Mennyi időt töltesz zene kereséssel?
Nem tudom pontosan, folyamatosan ezt csinálom, mostanában leginkább online.

 

Milyen időközönként cseréled a lemezestáskád tartalmát?
Hétről hétre…. Folyton szelektálok, régi cuccok, új cuccok, szeretem frissen tartani, részben ez is inspirál.

 

 

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..