19 május 2018

Sepp

Nemsokára Románia egy újabb gyöngyszeme aftereztet a Corvinon. Sepp aka. Teo a Fekete Tenger partján nőtt fel és a kétezres évek eleje óta olyan ügyesen lovagolta meg a microhouse hullámat, hogy trackjei rendszerint az ar:piar és a Tc Studio tagjainál debütálnak. Itt pedig egy rövid interjú vele a MEOKO srácok jóvoltából.

 

Mesélj a kezdetekről: emlékszel olyan meghatározó pillanatra az életedben, ami után egyértelmű volt számodra a zenei pálya?

Vártam ezt a kérdést… 2005 nyaráig kell visszamennünk. Valahogy azon a nyáron az egész Cocoon roaster megfordult nálunk Mamaian. A második eventre emlékszem leginkább, Pauli Steinbach játszotta az In&Out című tracket eric Prydztől, sosem fogom elfelejteni azt a tracket, mert attól a pillanattól, hogy meghallottam, teljesen behúzott a techno.

 

Hogyan írnád körül a zenédet? Miben vagy más, mint a többi román producer?

A hangzásomat talán az egyszerű, tiszta és erőteljes jelzőkkel illetném. Az összehasonlítással kapcsolatban, nincs különösebb véleményem, de a visszajelzések szerint nem a tipikus román hangzást képviselem.

 

Kik azok az artistok, akik nagy hatással vannak rád mostanában?

Rhadoo, Petre Inspirescu, Cezar, Ricardo Villalobos.

 

Mit csinálsz a zenén kívül? Van valamilyen civil állásod?

Most épp nincs semmi, szeretnék a közeljövőben csak a zenére koncentrálni. De ezelőtt egy nagy olajcég marketing osztályán dolgoztam.

 

 

Melyek a kedvenc klubjaid, van olyan, ahol még nem játszottál, de szeretnél?

Jelenleg a kedvenc helyem a Metro, ami Japánban van. Ahol még nem játszottam, de egyszer jó lenne, az a Fabric vagy a Corbar.

 

Ha körülnéznénk a stúdiódban, milyen gear jönne szembe velünk?

Régebben Reasonben dolgoztam, és kölcsön szintiken, nemrég Logicra váltottam és elkezdtem saját eszközöket gyűjteni.

 

Van kedvenc saját tracked?

Az In tintirimre büszke vagyok.

 

Ha csak egy zenét kellene hallgatnod egész életedben, mit választanál?

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..