04 július 2018

Shaun Reeves és a Visionquest

 

Tudod, mi is az a Visionquest? Egy felnőttkori sámánista szertartás, aminek során az amerikai őslakosok monoton léptekkel és az alvás megvonásával idézik elő a tökéletes agyi illúziót és térnek rá a spiritualitás ösvényére.

Augusztusban a Mondays:Off és a Visionquest együtt gondoskodik a megvilágosodásodról, a detroiti illegálbulik háromkirályával, Shaun Reevesszel, Sammy D-vel és Ryan Crossonnal.

Dj, producer, kiadó tulaj. Shaun Reeves hamisítatlan detroiti diétán nevelkedett, aztán Berlinben és Ibizán is belekóstolt a helyi house sajátosságaiba, miközben folyamatosan fejlesztette egyéni stílusát. A Visionquest egyik alapító tagjaként nem csak egy-egy városban hagyta ott a keze nyomát, hanem Oroszországtól Dél-Afrikáig a világ minden részére hatással volt zeneileg.
Jól ismertek a legendás detroiti loft partik, a szintén legendás barátság Seth Troxlerrel és Ryan Crossonnal. 2004-es berlini letelepedése után gyorsan az ottani house és techno szcéna egyik meghatározó szereplőjévé vált. A Panorama Bartol a Fabricon át a Robert Johnsonig minden meghatározó klub egyöntetű véleménye, hogy egyszerűen arannyá válnak a keze alatt a lemezek. Folyamatos turnéi ellenére is következetesen magas minőségű zenéket jelentet meg, olyan kiadókon, mint az Eklo, a Wolf+Lamb, a Catwash és még sorolhatnánk.

 

Jelenleg ibizai rezidenciáján őrködik a Visionquest ikonikus hírneve felett; a kiadó A&R managereként számos elvont, műfajában meghatározó zenével ajándékozta meg a szakmát, de dj szettjeiben sem spórol a kiadatlan zenékkel és a meglepő fordulatokkal.Shaun Reeves neve összeforrt az állandó minőséggel, a professzionalizmussal és a zene iránti abszolút elhivatottsággal. Állítólag teljesen normális embereknél is testen kívüli élményt okozhat a minőségi 4/4- április elsején Po:ti vezényletével kiderítjük, igaz-e az állítás.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..