23 május 2018

Stay Hydrated

A Stay Hydrated első bulija idén januárban volt a Corvin Bárban. A crew igen fiatal és zöldfülű, ám ez a zenében nem feltétlenül köszön vissza. Elsődleges missziónk a house/ tech-house és az önfeledt bulizás széleskörű terjesztése.

 

Rezidenseink: a Vimar duo, akiknek dinamikus, vidám hangulatú szettjei magával ragadják a közönséget. A másik páros a Bamboleo formáció kemény, kompromisszum nélküli, száraz house mixeiről ismerhető meg. Csapatunkhoz buliról-bulira csatlakozik Oliver a Daylite Garden teamből, aki a reggeli órákban szokta maradásra bírni a közönséget sötétebb hangulatú szettjeivel.A szezonzáró bulinkon az első órákban Vimarék alapozzák meg a kiváló hangulatot, utána pedig egy különleges Bamboleo b2b Oliver szett várja a táncolni vágyókat.

Egy biztos, erre a stílusra egy helyben állni szinte lehetetlen, így most, június 1-jén is garantált a tánc a Corvin Bárban.

Íme néhány szám, ami biztos, hogy előfordul a bulin:

Dale Howard- Ratchet
Ez az a szám, ami talán legjobban meghatározza a jelenleg játszott zenéink világát. Egyszerű, szigorú, az apró hangok teszik igazán különlegessé.

 

Pirupa-Party Non Stop

Hajnali kettőkor, mikor már érzed, hogy nincs megállás reggelig,Pirupa zenéi igazán komoly hatást érnek el dinamikusan menetelős hangulatukkal.

 

 

Chus & Ceballos -All I Want

Technasia számai kicsit lágyabbak, dallamosabbak, mint az előző kettő, remek választás a warm up zenék közé.

 

Michael Bibi:PlayZone

Nagy kedvenceink a vokálos house számok is, mert teljesen fel tudják dobni a buli hangulatát. Mint például Michael Bibi számai aki az angol underground zene egyik meghatározó alakja.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..