05 május 2018

Tippek túléléshez az első Contra Mundum maratonod előtt.

 

Borzasztó okos lehetsz és mentálisan iszonyú stabil, de ha nem vagy edzésben, nem fog menni. Gondoltuk az év első maratoni taposása előtt elmondjuk, mi vált be nálunk. Nem szabályok ezek, csak a saját, időnként keservesen szerzett tapasztalataink.

 

 

1. Aludd ki magad előtte. Ez az első és talán a legfontosabb szabály, 24 óra az mégis csak 24 óra, nem árt, ha alaposan rápihensz.

 

2.Mindig kifizetődő, ha buli előtt eszel rendesen, ne csak a feleket-negyedeket.

 

3. Bemelegítésképp keress egy jó podcastet, valami dupla kickes román gonoszságot, ehhez tízből kilenc szakértő a Mundumos Soundcloudot ajánlaná.

 

4.Ha már úgyis a neten kotorászol, less el egy két up to date táncmozdulatot, tavaly már ajánlottunk párat, jöhet a meggyszedés meg verem-gimnasztika.

 

5. Öltözz egyszerűen és kényelmesen, vegyél zárt, vastag talpú sportcsukát /üvegszilánkok/, a dupla feketeövesek váltópólóval és cipővel is készülhetnek.

 

6.Ártalomcsökkentés: hozz magaddal füldugót, mert hang tekintetében biztosan nem leszünk visszafogottak!

 

7.Hátizsákot hozz, és okosan pakolj, ne feledkezz meg a napszemüvegről, különben nagyon fog hiányozni a reggeli teraszos sütkérezésnél, de a hazaút során is garantáltan hasznos cucc.

 

8.Hozz magaddal elég cigit! Nyilván nem lesz elég, de azért próbáld meg, nagyon rosszul tud esni vasárnap reggel az a négy emelet.

 

9.Hidratálj! Víz, víz, víz! Vagy sör. Vagy tömény. Up to you.

10.Érezd jól magad, csináld végig, a hétfő-keddi melót pedig engedd el még időben, esélytelen.

Leave a Reply

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..